Масови стачки и бунтове  са стрували на застрахователната индустрия 10 млрд. долара от

...
Масови стачки и бунтове  са стрували на застрахователната индустрия 10 млрд. долара от
Коментари Харесай

Стачки и бунтове изместват тероризма като щети за застрахователите

Масови стачки и бунтове  са коствали на застрахователната промишленост 10 млрд. долара от 2015 година насам, демонстрират данните на застрахователната компания Howden, цитирани от Financial Times. За същия интервал вредите от терористични офанзиви са по-малко от 1 милиарда $, добавя изданието.

Според застрахователната компания тези числа са удостоверение, че огромните стачки и протести са зачестили вследствие на възходящото публично неодобрение, породено от повишението на разноските за живот и общественото неравноправие.

Най-скъпи за застрахователите са се оказали протестите в Чили през 2019 година, породени от покачването на цените, по време на които бяха унищожени доста магазини, аптеки и транспортна инфраструктура, протестите в Съединени американски щати през 2020 година, породени от убийството на афроамериканеца Джордж Флойд от полицая Дерек Шовин (по-късно приет за отговорен и наказан на 22 години затвор) и конфликти в Южна Африка през 2021 година, провокирани от ареста на някогашния президент Джейкъб Зума.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР